ENS APASSIONA EL DESENVOLUPAMENT A LLARG TERMINI D’UNA MARCA. AIXÒ COMPORTA CONÈIXER EL PRODUCTE, ESTUDIAR EL MERCAT, IDENTIFICAR EL NÍNXOL, POSICIONAR AL MERCAT -PER MITJÀ DE LA NOSTRA FORÇA DE VENDES- I DISTRIBUIR-HO AMB LA MÀXIMA EFICÀCIA.

Exclusivitat de marques

El nostre ampli coneixement de mercat i experiència ens atorga la capacitat de poder saber quan ens trobem davant d’un producte de bona qualitat i ens permet importar productes exclusius i que aportin un valor afegit a l’mercat espanyol. Pot consultar el nostre portfoli de productes al nostre B2b (De venda exclusiva per a professionals)

Distribució

Els productes són emmagatzemats a les nostres instal·lacions a Granollers. 2800 m2 de magatzem aïllat tèrmicament amb prestatgeries mecanitzades i tot sota control informàtic. A més comptem amb 1800 m3 de càmeres de conservació exclusives per a productes derivats de la xocolata.

Sempre mantenint la cadena de fred dels productes són transportats en camió isoterm fins a la seva destinació final en les millors condicions.

Implementació al mercat

Des de 1985 Covaca ofereix serveis de distribució en el mercat de l’alimentació. Més de 30 anys dedicats en exclusiva a ser una súper delegació per als nostres proveïdors són garantia de professionalitat.
D’una banda, comptem amb 2800 m2 d’instal·lacions preparades per mantenir la qualitat dels productes i, de l’altra, oferim 1800 m3 de càmeres condicionades per a la conservació de productes delicats com, per exemple, la xocolata.
El nostre ‘saber fer’ ha facilitat la introducció al mercat espanyol a diversos fabricants de renom mundial. Els nostres proveïdors i clients ens avalen!

EL NOSTRE TERMINI MITJÀ DE LLIURAMENT -DES QUE UNA COMANDA ENTRA AL SISTEMA FINS QUE ARRIBA A LA DIRECCIÓ D’ENTREGA DEL CLIENT ES DE 48 HORES.

LES NOSTRES MARQUES